HC HAIR CARE OVEX HIZLI SAÇ KURTARMA ve CANLANDIRMA TERAPİ MASKESİ(INSANT HAIR THERAPY)

Merhaba reçellerim bu maskeyle tanışmam ilk Biricitin kadınlar günü etkinliğinde oldu. Ve ilk kullandığımda aşık oldum sonrasın da Garden Event 2014 te ve Yaza Merhaba eventlerinde hediye ettiler:) En son olarak kzıılcık şerbetimle bayram ertesi etkinliğinde elime ulaştı. Bu maske o kadar güzel ki reçeller saçlarınızı ipek gibi yapıyor. 
HC Hair Care benim için en özel sponsorlardan biridir. Kendi standlarını Beauty Eurasıa 2014 fuarında da ziyaret ettik, bizleri her zaman ki tebessümleriyle karşıladılar:) Kendilerine buradan bloğumun vasıtasıyla kocaman teşekkürlerimi yolluyorum:)



Saçlar özellikle sık boyanan saçlar, yazın deniz, kum, güneş baya bir yıpranır. Sık sık yapılan röfleler, zamanla naylonlaşan saçlara sahipseniz bu maske tam sizler için. Bu maske saçlarınız için tam bir mucize. Benim saçlarım çok yıpranık değil ama yine de saçlarımı canlandırma da kullanıyorum. O kadar güzel parlatıyor, bakım yapıyor ki vazgeçilmezim oldu:)
her bir saç telini yeniden yapılandırarak en zor saçlarda bile günler süren yumuşaklık, parlaklık ve kolay taranma sağlar. Saçı ağırlaştırmayan formülü ilk kullanımdan itibaren saç tellerine pürüzsüz bir doku kazandırır, elektriklenmeyen, kontrol edilebilir ve çok daha kolay taranabilir bir saç yapısı meydana getirir. Yıpranmış ve işlem görmüş saçlar için temel bakım ihtiyaçlarını giderir. Nem kayıplarını engelleyerek saç tellerini çevresel etkenlere karşı korur ve kırılmaları önlemeye yardımcı olur.


Ovex saç maskesinin kullanımı 




HC Hair Care ürünlerini yakından incelemek için tıktık..
Facebook sayfası;

Bu maskeyi en kısa zamanda denemiz, 
yeni üründe buluşmak ümidiyle sevgiler...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.